Geen producten (0)

Privacybeleid rostero

 

Wij zijn u dankbaar dat u vertrouwen stelt in ons. Wij vinden het dan ook onze verantwoording om Uw privacy te beschermen en te  respecteren.  Hieronder laten wij u weten welke gegevens we verzamelen als u gebruik maakt van onze website en waarom.

-Het door ons verzamelde gegevens

-Als u zich aanmeld voor één van onze diensten, dan hebben wij bepaalde persoonsgegevens van u nodig, om onze diensten goed te kunnen uitvoeren. Voor facturen en verzenden van uw bestellingen.

*Contact: wanneer u e-mail naar ons stuurt dan is het mogelijk dat wij die berichten bewaren voor eventuele onderlinge communicatie.

*Doeleinden: Wij gebruiken geen informatie voor andere doeleinden die in ons privacybeleid staat beschreven, tenzij we van tevoren mondeling of eventueel schriftelijk uw toestemming hebben verkregen.

*Cookies & nieuwsbrief  Rostero maakt geen gebruik van cookies of nieuwsbrieven.

*Derden: Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten, Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling van iDeal-betalingen in onze webshop en geven we je gegevens door aan de postbezorger om de bestelling bij jou te bezorgen.Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er onder meer voor dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt

 *Persoonsgegevens keuze: al onze bezoekers kunnen alle persoonlijke gegevens die aan ons verstrekt zijn wijzigen of laten verwijderen.

*Veranderingen: deze privacy is afgestemd op het gebruik van deze site. Mogelijke veranderingen van deze site kunnen eventueel leiden tot verandering in deze privacyverklaring.   

*Aanpassen: Als u uw gegevens wilt aanpassen of wilt verwijderen dan kunt u contact met ons opnemen, zie onderstaande contactgegevens.

*Vragen: Als u vragen heeft over dit privacy beleid kunt u contact met ons opnemen.

 
Bedenktijd
U heeft een bedenktijd van 14 dagen, daarbinnen kunt u de koop terugdraaien en het product terugzenden (uitgezonderd maatwerk) Mocht u gebruik maken van uw herroepings recht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. LET OP de verzendkosten voor het opsturen en retour zenden komen dan ten alle tijden wel voor uw rekening.
 
Maat werk
De kussens of riemen die u op maat besteld bent u verplicht af te nemen en kunnen niet door ons retour worden genomen. tevens geldt dit voor een eigen gekozen kleuren combinatie van de slaapzakken en kussens.
 
Kleur
omdat op elke monitor kleuren verschillend worden weergegeven kunt u deze niet als referentie gebruiken. De weergegeven kleuren zijn slechts een indicatie.
 
Garantie
Wij kunnen geen garantie geven op riemen, halsbanden, tuigen, kussens, speelgoed.
Mits er een duidelijke fabricage fout is waar te nemen aan het product.
 
Prijzen
Alle prijzen zijn inclucief BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen zijn ondervoorbehoud of typ fouten.
 
Verzendkosten
Bestelling boven de € 75,00 betaald u geen verzendkosten.
Dit geldt alleen voor Nederland. Het geldt NIET voor detailhandel of groothandel.
 
 
Verzending
De verzending van uw bestelling gaat via tnt post, of anders met u overeengekomen.
Bestellingen worden NIET op maandag, vrijdag en zaterdag verzonden.